Dario Juričan otkrio o čemu se došaptavao s predsjednicom! ‘Zapravo sam joj spasio čast’

Predsjednički kandidat koji se ističe antikampanjom otkrio je detalje o debati i odnosu s Kolindom Grabar-Kitarović

Bio je to početak jednog prekrasnog prijateljstva. Ili je barem tako izgledalo. Abeceda je htjela, ili je Svemir htio, da jedno pokraj drugog sjede Kolinda Grabar-Kitarović i Dario Juričan.

Više u VIDEOPRILOGU:

Ipak, morao je ponovno u ozbiljnijem tonu objasniti zašto mu nije dopušteno u predsjedničkoj utrci biti pod imenom Milan Bandić.

“Razbijem ove pajace u Ministarstvu uprave i Gradu Zagrebu i Upravni sud im kaže da ne mogu donositi nezakonita rješenja i oni naprave novo rješenje pa kažu da ih baš briga. Zato se moram opet fajtati s njima, razbijem ih na visokoj razini, niska to ne prizna i ne znam koliko će to trajati”, objasnio je i osvrnuo se na loptu koju je donio u studio:

“Ta lopta je izraz moje ljubavi prema Milanu Bandiću. Tu je loptu majstor dijelio u predsjedničkoj kampanji 2009. Dijelio je i sokove Agrokora koji je krepao. Došla mi je iz Splita, pohvaljujem tu ekipu, skupljam sve relikvije Milana Bandića. A imam i svoju valutu koja se zove 366 jer onaj majstor (Bandić, op.a.) kaže da radi 365 dana, a ja i onaj prijestupni pa mu poručujem da radim više, brže i jače od njega. Gdje god dođem, naoružam se tim novčanicama i svima ih dam. Moram reći da su mediji najpohlepniji i uvijek mi sve uzmu”, zaključio je Juričan i dodao da se toliko pojavljuje u medijima jer ih je sve kupio te za kraj je još rekao: “Korupcija s vama!”.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari