Dok se drugi bave izborima, Pernar objašnjava zašto marihuana nije legalna

‘Moja je dužnost ne samo da se legalizira uporaba marihuane, odnosno njenih derivata poput ulja ili kolačića, nego je moja uloga da država potakne istraživanja’

Dok se mnogi političari dan nakon lokalnih izbora bave rezultatima i planiraju daljnje poteze, zastupnik Živog zida Ivan Pernar, odmaknuo se od izbornih rezultata pa je na svom Facebooku odlučio ljudima objasniti zašto je marihuana ilegalna.

Pernar u videu objašnjava kako je jučer navečer gledao na YouTubeu klipove o osobama koje su bolovale od raznih bolesti koje su izliječili uljem od konoplje. Pernar, kao i dosada, tvrdi kako farmaceutskoj industriji nije u interesu da oboljele osobe koriste ulje konoplje.

“Moja je dužnost ne samo da se legalizira uporaba marihuane, odnosno njenih derivata poput ulja ili kolačića, nego je moja uloga da država potakne istraživanja”, poručio je Pernar u videu te objasnio kako se Živi zid zalaže za legalizaciju marihuane.

https://www.facebook.com/pernari/videos/1864484617210646/

“Najbitnije je od svega da se zalažemo za pristup medicini u kojem je interes čovjeka na prvom mjestu, a ne interes farmaceutske industrije. Postoji očito rješenje koje empirijski pomaže u bezbroj primjera, koje je dokumentirano, gdje postoje živa svjedočanstva ljudi, a jednostavno je i puno jeftinije da se ta rješenja koriste”, zaključio je Pernar i pritom pozvao ljude da ih podrže na izborima, jer će u suprotnom pobjediti oni koji služe kapitalu i farmaceutskim kompanijama.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari