VIDEO Evo što se stvarno dogodilo s Kolindom Grabar-Kitarović i djevojčicom u Kraljevici

Predsjednicu u posjetu okružila su lokalna djeca, a jedna djevojčica nije se željela maknuti od nje

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Krk i Kraljevicu, gdje je imala prilike fotografirati se s mještanima, znatiželjnicima i najmlađima, što se opisalo kao “nečuvan način korištenja djece za političku promociju”, a to ne odgovara realnom stanju stvari.

Kako piše jedan portal, novinarka RTL-a je u jednom trenutku pred lice jedne djevojčice gurnula mikrofon i pitala je: “Je li ovo prvi put u životu da vidiš predsjednicu uživo i kako ti se sviđa, što kažeš?” Pritom je iza curice stajala Kolinda sa svojim standardnim isforsiranim osmijehom i pomno pazila što će djevojčica reći.

Nije se stalo na tome, taj jedan portal piše i da se djevojčica tek vratila s kupanja i nije izgledala oduševljeno te u zaključku postavlja pitanje o tome gdje su djevojčici bili roditelji i “tko je odobrio da se u prilogu” snimi dijete te pritom govori kako je predsjednica super”.

Činjenica, koja se potvrđuje video snimkom, jest da da su predsjednicu okružila lokalna djeca, a jedna djevojčica se nije željela maknuti od nje. Nitko je nije prisilio na to.
Vijesti.hr

Pogledajte VIDEO: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari