U PREDBOŽIĆNO VRIJEME

GDJE ĆE IM DUŠA… 84-godišnja baka otišla čuvati ovce, a lopovi joj ukrali 400 litara vina!

Idi na originalni članak
Foto: Printscreen/RTL

Dok je ona sa svojim malim stadom bila u ispaši, iz najveće bačve u konobi istočeno joj je i ukradeno 400 litara vina

Oglas

U predblagdanskom ozračju, umjesto da su joj donijeli kolača ili došli pomoći oko ovaca, 86-godišnjoj starici iz sela kraj Benkovca, lopovi, vjerojatno iz susjedstva, opustošili su konobu. U vrijeme dok je ona sa svojim malim stadom bila u ispaši, iz najveće bačve u konobi istočeno joj je i ukradeno 400 litara vina.

U predbožićno vrijeme, kada je željela počastiti rodbinu i goste, 86-godišnjoj Mariji iz benkovačke Kolarine, došli su nezvani gosti i ukrali iz bačve 400 litara vina.

Više u videoprilogu:

“Ovo je bilo crno vino, ovdje je bilo žuto. To žuto nitko nije odnio, a ovo crno su sve odnijeli”, kazala je Marija Ikač, Kolarina.
Brava nije obijena, nego otključana, pa bi se možda dalo zaključiti da lopov dobro poznaje navike bake Marije koje dnevno nema 4-5 sati dok čuva svoje ovce. Za to vrijeme lopov je mogao isprazniti najveću bačvu.

“Na temelju zaprimljene prijave policija je obavila izvide, obavijesne razgovore i utvrđuje sve činjenice i okolnosti vezane za događaj”, kazala je Ivana Grbin,  glasnogovornica PU zadarske.

Vijesti.hr

Exit mobile version