HOROR U AUSTRALIJI

HOROR! 46 djece spasili od pedofila. Neka su imala samo 16 mjeseci! Monstrumi su silovali i životinje

Idi na originalni članak
Screenshot

Među uhićenima, jedan je do jučer radio u vrtiću, a drugi trenirao djecu

Oglas

Policija u Australiji razbila je međunarodni pedofilski lanac. Uhićeno je 14 muškaraca u Australiji, tri u SAD-u, a osumnjičenih ima i u Europi.

Žrtve su navodno bile podvrgnute seksualnom zlostavljanju i drugim oblicima iskorištavanja, a njihove videosnimke i fotografije potom su se dijelile na raznim forumima.

Australska policija priopćila je da je spasila 46 djece i uhitila 14 muškaraca nakon što su proveli istragu vezanu za međunarodnu mrežu iskorištavanja djece.

Žrtve su navodno bile podvrgnute zločinima, uključujući seksualno zlostavljanje i druge oblike iskorištavanja.

Više pogledajte u videu:

Istraga je također dovela do tri uhićenja u SAD-u i identificirala je osumnjičene u Europi, Aziji, Kanadi i Novom Zelandu.

Vjeruje se da je slučaj jedan od najvećih te vrste u Australiji.

Žrtve su bile u dobi između 16 mjeseci i 15 godina, priopćila je australska Savezna policija (AFP). Šesnaest žrtava pohađalo je isti dječji vrtić.

14 muškaraca suočilo se s ukupno 828 optužbi za iskorištavanje djece, kao i s optužbama za seksualno zlostavljanje četiri životinje.

Vlasti su priopćile da je mreža proizvodila te dijelila fotografije i snimke na internetu.

Jedan od najozbiljnijih slučajeva odnosi se na osumnjičenika koji je radio u dječjem vrtiću u Novom Južnom Walesu i bio u kontaktu s 30 djece.

Taj 27-godišnjak se suočio s više od 300 optužbi, uključujući seksualno zlostavljanje. Njegov partner, 22-godišnjak, također je suočen s optužbama.

Policija je saopćila da su obitelji djece u centru obaviještene.

Vijesti.hr

Exit mobile version