GRAĐANI OGORČENI

Hrvatska tuguje zbog smrti zlostavljane djevojčice: ‘Zaslužila si bolji život i bolju budućnost!’

Pisell

Neki su se došli pomoliti, a u izjavama građana miješaju se tuga, ogorčenost, ljutnja i bijes

Kako je moguće? Pitanje je koje danas postavlja cijela Hrvatska dok je u sjećanju i molitvi s preminulom djevojčicom iz Nove Gradiške. Na mjestu gdje je trebala biti najsigurnija, u roditeljskom domu, prošla je torturu koju njezino maleno tijelo nije moglo izdržati.

Ispred Klaićeve bolnice gdje su se od srijede do jučer poslijepodne liječnici borili za njezin život – cijelu noć i dan građani pristižu, pale svijeće, ostavljaju plišane igračke i dirljive poruke.

Neki su se došli pomoliti, a u izjavama građana miješaju se tuga, ogorčenost, ljutnja i bijes.

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

“To nisi zaslužila sine, zaslužila si bolji život i bolju budućnost!”, “Imamo sustav slab, sustav ne funkcionira, nemam što više reći”, “Imali su taj slučaj, vidjeli su, znali su da je već bilo nasilje u toj porodici”, “Ovo je samo dokaz nekog ludila u kojem svi živimo, ne znam kako je moguće da se ovakve stvari događaju”,  “Tužno, užas, baš ono, imam dvoje djece, 4,5 godine i 2. Nemam komentara. Stvarno užas!”, “Neka nam ovo bude primjer da se više ne dogodi, da se malo pobrinemo za našu djecu”, samo su neki od komentara građana koji šokirani cijelim slučajem.

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari