INCIDENT Krstičević: ‘Ja sam ratnik, to se ne radi vojniku’; Vidović: ‘U Saboru smo svi jednaki’

Idi na originalni članak

“Jesam li ja trebao donijeti SDP-u maketu MiG-a 21?” – zapitao jer Krstičević. ‘”Nije mi bila namjera isprovocirati ga… bila je šala”, tvrdi SDP-ov Franko Vidović

Oglas

 

Incident u Saboru u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Nakon što je u Saboru bacio na pod jednu od maketu aviona koje je SDP-ov zastupnik Franko Vidović donio njemu i premijeru Andreju Plenkoviću, ministar obrane i potpredsjednik Vlade Damir Krstičević pokušao je novinarima u Saboru objasniti svoj ispad.

“Učinio sam sve, dvije godine vrlo intenzivno vodili smo cijeli projekt. Sve smo učinili da hrvatska vojska dobije avion koji zaslužuje. I sada, nakon toga svega, dođe ti netko da se izruguje. Za nečiji rad kakav god, dvije godine žestokog rada … Dođe ti netko bez ikakvog poštovanja da meni stavi tu maketu. Jel’ se to trebalo dogoditi? Slažem se s mojom reakcijom, da nije neki način. Ali, morate razumjeti, ja sam ratnik, i tražim sve najbolje od svojih ljudi. I vjerujte u ovom procesu Hrvatska je sve učinila da ovaj problem bitan za Hrvatsku riješimo”, ustvrdio je Krstičević.

“To je poniženje, to nije sportski. Tako se ne radi s vojnikom. Ja sam bivši vojnik, ja to njemu nikad ne bih napravio. Jesam li ja trebao donijeti SDP-u maketu MiG-a 21?” – zapitao je Krstičević.

Vidović: ‘Poštujem Krstičevića, ali u Saboru smo svi jednaki’

Žao mi je zbog reakcije ministra obrane i potpredsjednika Vlade Damira Krstičevića, kojeg poštujem kao zapovjednika i vojnika, ali u Saboru smo svi kolege i svi smo jednaki, prva je reakcija SDP-ova zastupnika Franka Vidovića nakon što je ministar u srijedu nervozno bacio na pod makete aviona koje mu je Vidović poklonio.

“Nije mi bila namjera isprovocirati ga jer to što sam mu darovao makete bila je šala, a kao šalu je sve shvatio i premijer. No, ministrove reakcije neka govore same za sebe”, rekao je Vidović novinarima neposredno nakon svog performansa.

Vijesti.hr

Exit mobile version