INCIDENT Krstičević: ‘Ja sam ratnik, to se ne radi vojniku’; Vidović: ‘U Saboru smo svi jednaki’

“Jesam li ja trebao donijeti SDP-u maketu MiG-a 21?” – zapitao jer Krstičević. ‘”Nije mi bila namjera isprovocirati ga… bila je šala”, tvrdi SDP-ov Franko Vidović

 

Incident u Saboru u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Nakon što je u Saboru bacio na pod jednu od maketu aviona koje je SDP-ov zastupnik Franko Vidović donio njemu i premijeru Andreju Plenkoviću, ministar obrane i potpredsjednik Vlade Damir Krstičević pokušao je novinarima u Saboru objasniti svoj ispad.

“Učinio sam sve, dvije godine vrlo intenzivno vodili smo cijeli projekt. Sve smo učinili da hrvatska vojska dobije avion koji zaslužuje. I sada, nakon toga svega, dođe ti netko da se izruguje. Za nečiji rad kakav god, dvije godine žestokog rada … Dođe ti netko bez ikakvog poštovanja da meni stavi tu maketu. Jel’ se to trebalo dogoditi? Slažem se s mojom reakcijom, da nije neki način. Ali, morate razumjeti, ja sam ratnik, i tražim sve najbolje od svojih ljudi. I vjerujte u ovom procesu Hrvatska je sve učinila da ovaj problem bitan za Hrvatsku riješimo”, ustvrdio je Krstičević.

“To je poniženje, to nije sportski. Tako se ne radi s vojnikom. Ja sam bivši vojnik, ja to njemu nikad ne bih napravio. Jesam li ja trebao donijeti SDP-u maketu MiG-a 21?” – zapitao je Krstičević.

Vidović: ‘Poštujem Krstičevića, ali u Saboru smo svi jednaki’

Žao mi je zbog reakcije ministra obrane i potpredsjednika Vlade Damira Krstičevića, kojeg poštujem kao zapovjednika i vojnika, ali u Saboru smo svi kolege i svi smo jednaki, prva je reakcija SDP-ova zastupnika Franka Vidovića nakon što je ministar u srijedu nervozno bacio na pod makete aviona koje mu je Vidović poklonio.

“Nije mi bila namjera isprovocirati ga jer to što sam mu darovao makete bila je šala, a kao šalu je sve shvatio i premijer. No, ministrove reakcije neka govore same za sebe”, rekao je Vidović novinarima neposredno nakon svog performansa.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari