JOŠ MALO PA GOTOVO! Dobra vijest – rotor u Šodićima izgrađen i prije roka

Radovi na izgradnji kružnog raskrižja počeli su krajem rujna a ugovoreni rok izgradnje iznosio je tri mjeseca

Danas u Hrvatskoj vijest je kada se neki posao obavi prije roka, a po svemu viđenome tome se možemo radovati u slučaju izgradnje Kružnog raskrižja u Šodićima kod benzinske postaje INA koje će skorim puštanjem u promet omogućiti sudionicima u prometu učinkovitije i jednostavnije kretanje vozilima Jadranskom magistralom i lokalnim kostrenskim prometnicama. Promet će se djelomično usporiti, no svakako će se povećati sigurnost svih sudionika na ovom prometnom raskrižju.

U videu kojeg je na društvenu mrežu postavio Boris Jerkin vidljivo je kako su radovi koje obavlja GP Krk d.d. prema projektu tvrtke AG projekt d.o.o. Rijeka pri samom kraju.

Investitor izgradnje kružnog raskrižja u Šodićima su Hrvatske ceste, a izgradnju je sufinancirala Općina Kostrena u dijelu pripremnih radova (neophodna izmještanja postojećih elektroenergetskih i DTK vodova, javna rasvjeta, rješavanje imovinsko-pravnih odnosa).

Video: Boris Jerkin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari