KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA ‘Kad biskup Košić protiv vas zazove Boga, Bog će odmah preći na vašu stranu’

Idi na originalni članak

Uvaženi sisački biskup Košić javno se požalio o svojim problemima s Bogom. Naime, biskup je bacio nekakvu kletvu na premijera Andreja Plenkovića

Oglas

Uvaženi sisački biskup Vlado Košić javno se požalio o svojim problemima s Bogom. Naime, biskup je na svom Facebooku bacio nekakvu kletvu na premijera Andreja Plenkovića u kojoj ga je zbog koalicije s HNS-om nazvao političkom prostitutkom.

Svašta je uvaženi prelat na Facebooku nadrobio, i o gay paradi i o Hodu za život i o HDZ-u, i o Bruni i o Zlatku, ali poanta je na kraju poslanice Plenkoviću:

“Molim se za Vas, veli biskup Plenkoviću, ali me Bog s obzirom na Vas više ne uslišuje.”

Sisački biskup je, dakle, javno priznao da ga ni dragi Bog više ne šljivi jer mu nije prvi put da s njim ima problema. Naime, negdje uoči lokalnih izbora biskup Košić je pozvao svoje vjernike da glasaju protiv SDP-ove gradonačelnice Kristine Ikić Baniček.

Biskup je i tada bacio kletvu i zazvao Svevišnjeg.

“Molim se Bogu, da se ta protugrađanska i protuvjerska vladavina gradom Siskom završi i da dođe netko tko će osjećati sve građane svojima i svima jednako pomagati”.

I što je napravio dragi Bog kad je čuo molitvu biskupa Košića?

Kristini Ikić Baniček odmah je dao još jedan mandat na čelu Siska, a SDP-ovcima najviše mandata u Gradskom vijeću.

Dakle, dragi vjernici i nevjernici, dragi Andrej, kad biskup Košić protiv Vas zazove Boga, Bog će odmah preći na vašu stranu.

Zoran Šprajc

Exit mobile version