KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA Samo u Hrvatskoj: Ako ste u nevolji sjetite se sina generala Kruljca i Srbina Toma Forda!

Idi na originalni članak

Nestašni sin nestašnog generala Kruljca, David Kruljac po uzoru na oca također je završio na optuženičkoj klupi

Oglas

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Nema tko ovih dana nije čuo za Toma Forda. Tom Ford inače je slavni američki modni dizajner, ali život ga nije mazio i završio je u hrvatskoj sudnici kao Srbin koji dila drogu.

Naime, nestašni sin nestašnog generala Kruljca, David Kruljac po uzoru na oca također je završio na optuženičkoj klupi, ali za zluopotrebu droga. U njegovom stanu policija je pronašla 4,5 kilograma marihuane, 28 grama kokaina, 118.000 eura. Osim droge i novca, nađena je i digitalna vaga te uređaj za prešanje. (OVDJE)

Kruljac je u obrani kazao kako ništa od toga nije njegovo nego da mu je drogu i novac na čuvanje dao neki Srbin po imenu Tom Ford.

Obzirom da je Tom Ford uobičajeno srpsko ime, sud nije imao razloga sumnjati u njegovu obranu pa je za sav taj arsenal u svom stanu Kruljac kažnjen s 200.000 kuna i radom za opće dobro.

Dakle, ako se kojim slučajem nađete u sličnoj situaciji samo se pozovite na Toma Forda. Ako vas sudac slučajno upita, a tko je Tom Ford, vi recite – brat Alana Forda iz Alana Forda i nema tog suca koji vas ne bi pustio.
Zoran Šprajc

Exit mobile version