NEJASNE MJERE

VIDEO Koncerti se otkazuju, glazbeni menadžeri i organizatori nezadovoljni Stožerom pokreću peticiju “za opstanak”!

Idi na originalni članak
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Žele nastaviti komunikaciju s Vladom

Oglas

Kako će konkretno izgledati koncerti i manifestacije otkrio je Drako Tuček, organizator koji je i sam sudjelovao u krojenju preporuka, a inače predsjednik Udruge glazbenih menadžera i organizatora. S njim je razgovarala Donna Diana Prćić.

Pogledajte više u Videoprilogu:

“Prvi put smo jučer konzultirani oko preporuka. Osim današnje konferencije za medije trenutno nije ništa objavljeno i nemamo konkretne informacije. To se u pravilu događalo i posljednjih sedam mjeseci. Sve donesene mjere bile su nejasno komunicirane”, kazao je Tuček.

“Naši zahtjevi bili su da mjere budu jasne i da se ne događa da organizatori u medijima čitaju neke katastrofalne najave mjera i limite i da se na kraju to ne dogodi. Sve te najave su narušile industriju”, rekao je Tuček.

“Jasno nam je da su strani festivali i korporacijski događaji otkazani, ali manifestacije gradova, općina i turističkih zajednica mogle su se održati, ali nisu imale jasne upute Stožera”, smatra Tuček.

“Trenutno moramo svi zajedno priznati da smo ekonomski izgubili ovu godinu. Moramo nastaviti komunikaciju s Vladom na pristojan i miran način. Vjerujemo da će Vlada  donijeti financijske mjere kojima će pomoći industriji da ostane živa”, kaže Tuček.

Vijesti.hr

Exit mobile version