DIRLJIVA SCENA

Malena Jana iz sela kod Petrinje pred kamerama tješi uplakanu majku: ”Mama, nemoj plakati…”

Foto: Printscreen/N1

Maja Laktašić iz Nebojana kod Petrinje kazala je kako njezina peteročlana obitelj nakon potresa sada živi u kamp-kućici, a suze su joj navrle dok je govorila o dobrim ljudima koji nesebično pomažu njima  drugim unesrećenima

U Nebojanu, mjestu pored Petrinje koje je također stradalo u snažnom potresu prošloga tjedna, gledatelji N1 televizije svjedočili su jednom dirljivom prizoru. U razgovoru s reporterkom, stanovnica Nebojana Maja Laktašić, čijoj je obitelji teško oštećena kuća pa spavaju u kamo-kućici, nije mogla suspregnuti suze.

U rukama je držala svoju kćerkicu Janu koja je tješila majku i, brišući joj suze, govorila: “Mama, nemoj plakati…”.

Plačući zahvaljivala ljudima velikog srca

Maja Laktašić kazala je kako njezina peteročlana obitelj sada živi u kamp-kućici koju su preko privatne veze dobili iz Poreča. Suze su joj navrle dok je govorila o dobrim ljudima koji nesebično pomažu unesrećenima.

“Mi smo mala zemlja i veliki ljudi velikog srca kad su ovakve situacije u pitanju”, rekla je kroz suze.

Zahvalila je svima koji dolaze i pitaju treba li im pomoć, a spomenula je i ljude iz Austrije koji skupljaju i dovoze pomoć. Dok je Maja Laktašić to govorila, njezina malena kći bila je dirljivo usredotočna na majčine suze, a zatim i na mikrofon reporterke televizije N1.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari