NIJE MALO...

Video | ‘Nije me briga za cijenu goriva, uvijek točim do 100 kuna’, kažu mnogi Hrvati. Ali koliko će to biti mjesečno?

Foto: Riportal

Gužve na benzinskim postajama ne jenjavaju zbog novog udara na kućne budžete. S jedne zagrebačke pumpe javio se RTL-ov reporter Matija Mlinarić

Građani su sasvim očekivano ogorčeni, još prije dva dana preplašila ih je vijest da će cijena litre goriva skočiti na čak 15 kuna, to se nije dogodilo, Vlada je intervenirala, no nećemo sutra izbjeći tja novi udarac po svojim džepovima.

Pogledajte VIDEO:

Spremnik goriva, što se tiče benzina,  od sutra će koštati 41 kunu više, a spremnik dizela 62 kune više. Dodajmo ovdje još jednu stvar, svi znamo kako Hrvati uglavnom toče gorivo na neku određenu svotu, tako se svi tješe da se manje novaca potroši.

Zamislite da živite 40 kilometara dalje od svog radnog mjesta. Svaki dan morate putovati i svaki dan idete automobilom. Znate li koliko biste novaca potrošili do današnjeg dana, na mjesečnoj bazi, a koliko od sutrašnjeg?

Do danas biste potrošili 110 kuna, najmanje, a od sutra 1300. To je 200 kuna, što je danas svakome puno, izvještava Matija Mlinarić za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari