OBITELJ ŠOKIRANA: Tajnica Ministarstva graditeljstva starici srušila zid kuće na Pagu?!

Glavna tajnica Ministarstva graditeljstva radeći na svojoj parceli bez dozvole srušila cijeli zid susjedne kuće! Nevjerojatna i skandalozna priča dolazi iz Stare Novalje…

Glavna tajnica Ministarstva graditeljstva, Nikolina Nežić, radeći na svojoj parceli, bez dozvole je srušila cijeli zid susjedne kuće, koja pripada osamdesetjednogodišnjoj Šimici Peranić.

I Ministarstvo, u kojem Nikolina Nežić radi, potvrdilo je da je sve učinila na nezakonit način.

Obitelj starice je šokirana jer je rušenje narušilo statiku kuće, a njen nećak Krešimir Peranić je, nakon što je vidio fotografije srušene kuće, kontaktirao vlasnicu parcele.

Nikolina Nežić, glavna tajnica Ministarstva graditeljstva

Krešimir je zatražio vlasnicu parcele da prekine s radovima, pozvao je i policiju, no rušenje je ipak nastavljeno. Dan kasnije je kontaktirao i izvođača radova, a stigla mu je i SMS poruka sadržaja: “Poštovani gospodine Peranić, ako ste voljni prodati svoju parcelu do mene, možemo se naći i dogovoriti”.

“Nisam mogao vjerovati, sada naša kuća odjednom više nije kuća, nego parcela. Znači uništiš nekome kuću, a onda mu ponudiš otkup parcele”, u nevjerici je ispričao Peranić.

Vijesti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari