GROZNO

Video | OBJAVLJENA SNIMKA IZ TRGOVINE U PETRINJI: Pogledajte kako izgleda nakon snažnog potresa

Foto: Printscreen/Facebook

Snažan potres pogodio je jutros Petrinju te je uzrokovao materijalnu štetu: ‘Pogodio nas snažan potres, nikada nisam ovo doživio’

Europski mediteranski seizmološki centar zabilježio je danas dva naknadna podrhtavanja nakon jačeg potresa koji je u 6,28 sati potresao područje između Siska i Zagreba. Epicentar potresa u 7:01 sati, jakosti 1,7, bio je 53 km jugoistočno od Zagreba i 13 km jugozapadno od Petrinje, a epicentar potresa u 7,07 sati, jakosti 1,8, bio je 37 km jugoistočno od Zagreba, odnosno 26 kilometara zapadno od Siska.

Nakon potresa, na Facebooku je objavljen video iz Petrinje iz jedne trgovine gdje su s polica popadali artikli, razbile se boce…

Darinko Dumbović, gradonačelnik Petrinje, rekao je da u gradu ima štete od potresa. “Pogodio nas snažan potres, nikada nisam ovo doživio. Ne znam ima li žrtava, materijalne štete ima”, rekao je Dumbović za N1.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari