PLEMENITA IDEJA: Pokrenuta akcija putem koje staru jaknu možete donirati beskućnicima

Jučer smo objavili potresnu priču beskućnika koji je uplakan pričao o strahotama hladnoće. Goran Latković zaputio se danas do njegove barake. Ovom beskućniku treba pomoć, kao i drugima koji se nalaze u istoj situaciji.

Zato je jedna udruga pokrenula prikupljanje jakni.

Potaknuti i ovom akcijom, reagirali su i aktivisti riječke Socijalne samoposluge koji su za sutra, srijedu 11. siječnja organizirali akciju doniranja kaputa i toplih jakni za beskućnike i siromašne sugrađane.

Odjevni predmeti mogu se donijeti u srijedu 11. siječnja 17-19 sati u prostorije Socijalne samoposluge, Brajda 7.

„Dragi ljudi dobre volje koji se želite priključiti akciji doniranja kaputa i toplih jakni za beskućnike i siromašne sugrađane mozete to učiniti sutra u srijedu. Dobrodošli su i ostali odjevni predmeti za muškarce, traperice, cipele, donje rublje koji će biti podijeljeni potrebitima. Na broj mobitela 097 6363946 može se dogovoriti i za neki drugi termin. Trenutak je da djelujemo i ne čekamo jer je svaka pomoć u ovim hladnim danima potrebna i dobrodošla“, stoji u Facebook pozivu koji je na profilu „Riječke enciklopedije Fluminensia“ podijelila Ljiljana Pavlović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari