BIJEG IZ ŽARIŠTA

Video | Pojavila se snimka masovnog napuštanja Brača. Zašto su ovo dopustili? Policajac im je i mahnuo

Foto: Screenshot

S Brača se kao u srcu sezone nisu mogli ukrcati svi automobili u trajekt! Nakon objave o mogućnosti karantene otoka koji je do jučer disao slobodno, radnici i obitelji odlaze put Splita.

Ubrzo se pojavila i snimka. Objavio ju je novinar N1 uz komentar “Bijeg s Brača nakon što je objavljeno kako bi otok mogao završiti u karanteni? Nisu svi uspjeli stati na trajekt. Mještani kažu kako su bijesni jer su se držali svih mjera, a sada ce ponovno biti zatvoreni! #n1info #korona 

U 15.30 su ostali vani, u redu su za onaj u 20 sati. Dodatno je zbunila činjenica, kako nam kažu malobrojni razočarani Supetrani, što su informacije još uvijek oprečne, s jedne strane se govori da će se vratiti stroge mjere otprije, a s druge pak nacionalni Stožer spominje karantenu, piše Dalmatinski portal.

“Danas se govori i da ih je više od 40 zaraženih. Ono što mi znamo je da je najveći broj u Nerežišćima gdje se, kako nam pričaju, vratio čovjek iz bolnice. ‘Bogati barba’ kojega je rodbina pohitala vidjeti”, rekla je za Dalmatinski portal prodavačica tužna jer je mislila konačno vidjeti svoju majku.

Pišu da im je još nekoliko mještana kazalo i da je jedna od susjeda navodnog ‘nultog pacijenta’ jako infektivna, ili u žargonu ‘super širitelj’.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari