ŽESTOKI KRITIČAR HRVATSKE

Video |PRONAŠLI GA U VIKENDICI NA KRKU! Jelko Kacin i dalje tvrdi: ‘Brojke koje vi objavljujete jednostavno nisu prave’

Idi na originalni članak
Pixsell/RTL

Sa žestokim kritikama na račun mjera koje u borbi s virusom provodi Hrvatska nastavio je glasnogovornik slovenske Vlade Jelko Kacin

Oglas

Više pogledajte u videoprilogu:

Sa žestokim kritikama na račun mjera koje u borbi s virusom provodi Hrvatska nastavio je glasnogovornik slovenske Vlade Jelko Kacin, koji doduše i sam boravi u Hrvatskoj.

Maja Brkljača s njim je razgovarala pred njegovom vilom na Krku, gdje je danas stigao, kako kaže, spakirati se i pripremiti kuću za zimovanje. Evo što kaže, zašto tvrdi da brojke koje Hrvatska objavljuje nisu prave i što Slovenija namjerava poduzeti.

“Sve zavisi od hrvatskih vlasti. Koliko ja pratim hrvatske medije, sve je više ljudi koji su pozitivni u Zagrebu dolazi s obale. Neodgovorno je da su otvoreni noćni klubovi, mi imamo sve više i više uvezenih slučajeva u zadnjim danima i mi moramo biti odgovorni prema našim građanima i prije svega prema djeci koja odlaze u školu.

Zato će Vlada na prijedlog našeg stručnog tima koji priprema određene mjere, o tome razmatrati idućeg tjedna. Rezultati koje ćemo imati u utorak će biti lakmusov papir, što ćemo napraviti, kako ćemo reagirati i ja očekujem da će i vaši odgovorni u toku dana najaviti neke mjere.

Sve što izvozite zapravo pripada vama i brojke koje vi objavljujete jednostavno nisu prave jer treba dodati ono što mi sljedećeg dana dobijemo na našim testovima, na ljudima koji su došli iz Hrvatske”, rekao je Kacin.

Kazao je kako je došao na Krk da se spremi i pripremi kuću za zimovanje.

Exit mobile version