POGLEDAJTE OVO

Provalio u trgovinu, ukrao cigarete i ladicu blagajne pa se sakrio u grmlje!

Policija je ubrzo uhvatila 25-godišnjaka, a kako doznajemo, ova trgovina je često na meti provalnika

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa, pišu Vijesti.hr

Naime, sumnja se da je 2. rujna oko 23.20 sati na području Sesveta u Ulici Ladislava Šabana u naselju Novi Jelkovec, s unaprijed stvorenom namjerom ostvarivanja protupravne imovinske koristi došao do trgovine na kojoj je čvrstim predmetom razbio staklo na ulaznim vratima da bi potom kroz otvor ušao unutra te ukrao duhanske proizvode i ladicu registar blagajne, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

S plijenom se počeo udaljavati od trgovine, ali je ugledao policajce i sakrio se u obližnje grmlje. Ondje su ga pronašli i uhitili.

Nastala materijalna šteta iznosi oko 1.500 kuna. Kako doznajemo, ova poslovnica Konzuma je često na meti provalnika i kradljivaca.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari