RAMLJAK OTKRIO ŠPRAJCU KOME IDE VILA CASTELLO U MEDVEJI: Tko je misteriozni vlasnik najveće slovačke IT kompanije?

Ramljak je u Direktu otkrio kako su Vilu Castello prodali gospodinu koji je vlasnik najveće slovačke IT kompanije

Izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak bio je gost RTL Direkta gdje je našem uredniku i voditelju Zoranu Šprajcu otkrio zanimljive brojke.

Među ostalim, izjavio je kako će kompanija morati otpisati 70 posto dugova te da vjeruje kako će nagodba s vjerovnicima uspjeti sto posto.

Također je otkrio kako su Vilu Castello prodali gospodinu koji je vlasnik najveće slovačke IT kompanije.

Podsjetimo, izvanredna uprava Agrokora je na sjednici Privremenog vjerovničkog vijeća dobila odobrenje za provođenje ugovora o kupoprodaji Ville Castello u Medveji (Općina Lovran) slovačkom investitoru za neto cijenu od 8,12 milijuna eura, uvećanu za pripadajući porez, priopćeno je iz Agrokora.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE:

Todorićeva Villa Castello prodana za osam milijuna eura, jahta i helikopter na čekanju

Proces prodaje započeo je u kolovozu. Angažirana je hrvatska franšiza vodeće svjetske tvrtke za posredovanje u prodaji nekretnina. Izvanredna uprava tražila je cijenu od najmanje sedam milijuna eura. S obzirom na velik interes, konačna cijena koju će kupac platiti iznosi nešto više od osam milijuna eura, uz pripadajući porez.

Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari