VILIBOR SINČIĆ NAKON SUSRETA NA IBLEROVOM TRGU: Nema prodaje, trgovine foteljama i izdaje!

Idi na originalni članak
Foto: Runtić i vodstvo stranke u trenucima "idile"

Nakon večerašnjeg sastanka Ivana Vilibora Sinčića i Zorana Milanovića na Iblerovom trgu, Živi zid se na Facebook stranici obratio svojim biračima porukom – nema prodaje, trgovine foteljama ili izdaje!

Oglas

Prenosimo vam poruku Živog zida u cjelosti:

“Živi zid ima svoje zahtjeve od kojih nikada neće odustati. Jedan od njih je izuzimanje jedine nekretnine od ovrhe, banke više ne bi mogle deložirati ljude ukoliko bi taj zahtjev bio prihvaćen.

Međutim, teško je za povjerovati da bi Milanović takvo što mogao prihvatiti. Mi bi bili najsretniji kada bi SDP ili HDZ prihvatili naš prijedlog, ali u ovom trenutku (zbog samo jednog mandata kojeg imamo) to je malo vjerojatno.

Bila bi apsurdna situacija da Živi zid podrži SDP ili HDZ, a da mi i dalje hodamo po deložacijama, tj. da se nastavi s izbacivanjem ljudi iz domova od strane vlade koju mi podržavamo.

Takav scenarij neće se dogoditi i za to ne morate brinuti. Dakle, nema prodaje, trgovine stolicama ili izdaje. Samo ispunjenje naših zahtjeva zbog kojih ste na kraju krajeva i glasali za nas.

Međutim, da bi SDP ili HDZ pristali na to, trebali bi imati više mandata. Tako da što se tiče suradnje, nije do nas, nego do njih. Oni ne žele surađivati s nama jer na naše zahtjeve ne žele pristati, a mi nemamo dovoljno mandata da ih na to prisilimo.

Isključivo ste vi ti koji ih mogu prisiliti na suradnju s nama (ispunjenje naših zahtjeva) i to na ponovljenim izborima.”

Exit mobile version