VILLA CASTELLO Agrokor i dalje u potrazi za svježim novcem: na bubnju i vila u Medveji

Villa Castello u Medveji već je dugi niz godina u vlasništvu koncerna Agrokor. U njoj se Ivica Todorić zajedno s članovima svoje obitelji znao odmarati.

Nakon prodaje pokretnina, poput helikoptera ili jahte, te ustupanja leasinga za 30 automobila nekom drugom, u Agrokoru će dio svježeg novca pokušati prikupiti i prodajom nekretnina, piše Novi list, koji je te doznao u izvanrednoj upravi te kompanije.

Na bubnju bi se tako trebala naći Villa Castello u Medveji nedaleko Opatije.

Villa Castello u Medveji već je dugi niz godina u vlasništvu koncerna Agrokor. U njoj se Ivica Todorić zajedno s članovima svoje obitelji znao odmarati.

Dvorac je skriven od očiju javnosti, na prekrasnoj poziciji na samom kraju šljunčane plaže. Agrokor je prije desetak godina, tada za cijenu od više od pola milijuna kuna godišnje, od PGŽ-a dobio koncesiju za plažu, odnosno za približno 11 tisuća četvornih metara mora i kopna.

Kako se govori prvo će se analizirati stanje svih nekretnina i one koje nisu nužne za poslovanje će se prodavati ali tek kad se utvrdi procedura za njihovu prodaju, jer odluke o svim poslovima vrjednijim od tri i pol milijuna kuna mora donositi vjerovničko vijeće, piše Novi list.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views