OGLASIO SE HŽ

Vlak kasnio 77 minuta, strojovođa nije došao na posao

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Zbog radova putovali su autobusom pa su trebali presjesti na vlak, no to se nije dogodilo skoro

Hrvatske željeznice oglasile su se oko posljednjeg incidenta s kašnjenjem vlaka i to nakon što, nakon sličnog slučaja iz Šibenika gdje na posao nije došao kondukter, u Križevcima isto učinio strojovođa.

“Ispričavamo se putnicima vlaka 770 zbog kašnjenja vlaka u polasku iz kolodvora Križevci. Danas 20. lipnja 2022. vlak 770 nije krenuo iz kolodvora Križevci u 6.23 sati jer strojovođa nije došao na vrijeme na posao. Zbog toga je vlak 770 iz Križevaca krenuo sa 77 minuta kašnjenja”, ističu za 24 sata.

Podsjećaju pritom i kako je zbog radova, pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo zatvorena je za promet između kolodvora Križevci i Mučna Reka te između kolodvora Koprivnica i Drnje do 20. lipnja u 21.30 sati. U tom razdoblju putnike na relacijama Križevci – Koprivnica i obratno, Gyekenyes – Koprivnica – Zagreb GK, Križevci – Koprivnica – Kloštar i obratno, Gyekenyes – Koprivnica – Križevci, Križevci – Gyekenyes te Koprivnica – Gyekenyes umjesto vlakova prevoze autobusi.

Naime, zbog toga su putnici za Zagreb i u ponedjeljak čekali drugi vlak, a onda i strojovođu koji je, kako tvrdi čitateljica trebao je stići autobusom kojim su putovali i oni, od Koprivnice do Križevaca.

“S obzirom na kašnjenje vlaka 770, HŽ Putnički prijevoz će putnicima vratiti novac za karte. Kako bi ostvarili povrat novca, putnici trebaju poslati mail na reklamacije@hzpp.hr”, zaključuju iz HŽ-a, piše RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari