HOROR U SOLINU

Vlasniku vile pozlilo kad je vidio što su gosti napravili: ‘Goli se mazali krvlju i ljubili’

Foto: Dalmacija Danas

‘Nitko me ne pita, dolaze mi novi gosti. Turisti misle da je ovo party destinacija i da mogu raditi što hoće’

U jednoj vili u Solinu ovog se tjedna odvijala prava drama. Dalmacija Danas objavila je fotografiju na kojoj su se nalazili muškarci obliveni krvlju u predvorju jednog apartmana. Policija je naknadno objavila da se radi o državljanima Velike Britanije te da je jedan od njih pao i razbio glavu.

Vlasnik vile u kojoj su Britanci boravili opisao je što se točno dogodilo.

“Sedam Britanaca stigli su u vilu, izašli su van u Split. Jedan se u četiri ujutro vratio s razbijenom glavom. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena. Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi. Jedan momak je bio skroz gol, drugi u gaćama. Mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je. Od šoka sam počeo povraćati bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa”, ispričao je vlasnik vile.

Priložio je i fotografije potpuno uništene vile oblivene krvlju, ali neke od njih su previše uznemirujuće te ih nećemo objaviti.

Foto: Dalmacija Danas

‘Dužni ste čistiti za nama’

“Tako krvavi su otišli u bazen. Kad je došla ekipa za očevid, bili su bahati i rekli su da neće izaći iz kuće jer su je platili. Jedan se zaključao u WC pa je izašao i počeo bježati policiji”, nastavlja vlasnik.

On još uvijek sređuje kaos koji su mu gosti iza sebe ostavili.

“Nitko me ne pita, dolaze mi novi gosti. Turisti misle da je ovo party destinacija i da mogu raditi što hoće”, požalio se, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari