Volite putovati i nije vam problem spremiti kofere u zadnji tren?

Volite putovati i nije vam problem spremiti kofere u zadnji tren?

Smještaj i hrana su u potpunosti pokriveni, a putni troškovi će biti refundirani u iznosu do 360 eura

Nevladina organizacija Meraki traži tri sudionika koji su voljni putovati i na brzinu spakirati svoje kofere. Ipak, postoji ‘caka’.

“Hitno tražimo troje ljudi (18-30 godina) kojima nije problem spremiti kofere u zadnji čas i otputovati u Tursku 20. 8. do 28. 8. na razmjenu mladih gdje će imati prilike družiti se s mladima iz Velike Britanije, Poljske, Slovačke, Rumunjske, Češke, Litve, Bugarske…

Smještaj i hrana su u potpunosti pokriveni, a putni troškovi će biti refundirani u iznosu do 360 eura.

Povratne avionske karte Turkish Airlines Zg- Diyabakir se mogu.kupiti na skyscanneru za 340 eura”, objavila je organizacija na svojem Facebooku.

Više detalja možete pronaći OVDJE.

“Svi zainteresirani neka nam se jave čim prije u inbox naše fb stranice ili na mail ngo.meraki@gmail.com, a ostali koji ne vole putovati u zadnji tren i treba im više vremena da spreme kofere za putovanje, mogu se prijaviti na jedan od naših ostalih projekata u 10. mjesecu”, objavila je udruga oglas na svojem Facebooku”, dodaju.

Riječ je o organizaciji koja želi stimulirati mlade da se stimuliraju uz volontiranje, međunarodnu mobilnost, kroz neformalno obrazovanje i u multikulturalnom okruženju.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari