DOBRA POKLON

VideoVozački ispit na dar! U ovom gradu u Istri isplati se biti među 10 najboljih maturanata

Kada se zbroje svi troškovi, škola za vozački je i preko 7800 kuna, maturanti složni: ‘Dobro je to za motivacija jer s 18 godina svima je važno položiti vožnju’

Pulski maturanti u utrci za, vozačku dozvolu! Najbolji će u autoškolu potpuno besplatno. Grad je ove godine odlučio nagraditi njihov trud i rad, pa će u potpunosti pokriti troškove.

Isplati se grijati stolicu jer najbolje će maturante Grad nagraditi polaganjem vozačkog ispita!

“Ja sam pala četiri puta vožnju, položila sam sada pa bilo bi dobro da je grad financirao barem jedan od tih svih puta”, govori maturantica Ekonomske škole Antonia Bilić.

“Idem na dodatnu nastavu iz hrvatskog i matematike a za nekakvu dodatnu motivaciju, mislim, zašto ne? Dobro bi došlo”, kazao je Toni Radović, maturant Medicinske škole.

Maturantica Ekonomske škole Silvija Ivić kazala je: “Mislim da je to dobra ideja za uložiti novac jer zapravo potiče maturante da više uče”.

Lukas Polončić, maturant Medicinske škole, kazao je kako misli da je to dobro za motivaciju.

Deset najboljih maturanata poprilično će uštedjeti.

“Prosječna cijena je oko 6500 kuna to je cijena autoškole toj cijeni još treba pridodati cijenu liječničkog pregleda koji iznosi oko 350 kuna, cijenu nastave iz prve pomoći koja iznosi oko 450 kuna i cijenu ispita”, istaknuo je Marko Catela, vlasnik autoškole.

S ispitima iz prometnih propisa, prve pomoći i vožnje, ukupno 7.800.

“S obzirom na to da učenici u principu još uvijek ne rade bar ne rade za stalno i to je obično na teret obitelji i tako da svaki poticaj bilo u financijskom ili nekom drugom smislu je dobrodošao za naše srednjoškolce”, govori ravnatelj srednje škole u Puli Ivan Žagar.

“To će biti veliki poticaj za maturante da ostvare što bolji uspjeh i u školi i na državnoj maturi”, ističe ravnatelj Ekonomske škole Petko Radulović.

“Važno je da vide da grad stoji iza njih da smo im potpora”, govori pulski gradonačelnik Filip Zoričić, izvještava Petra Fabijan Kapov za RTL Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views