PROZVAO VLADU

‘Vrag je odnio šalu. Naoružajte se’: Bivši slovenski premijer dramatično komentirao vraćanje kontrola na granici s Hrvatskom

Photo: Luka Dakskobler/F.A. BOBO

Prozvao je i sadašnjeg ministra obrane Marjana Šarca tvrdeći da on svoj resor vodi kao reality show. Janša tvrdi da se svijet promijenio u posljednjem desetljeću te da su potkopani vrijednosni temelji zapadne civilizacije

Bivši slovenski premijer Janez Janša osvrnuo se na uvođenje graničnih kontrola na slovenskim graničnim prijelazima i migrantsku krizu, a pritom je pozvao Slovence da se naoružaju.

“Vrag je odnio šalu. Naoružajte se. Legalno”, stoji u njegovoj objavi na društvenoj mreži X.

Navodi da su državni dužnosnici koji od lipnja ignorirali pozive Slovenske demokratske stranke (SDS), na čijem je Janša čelu, o sazivu Vijeća za nacionalnu sigurnost na kojem bi se raspravljalo o mjerama za suzbijanje ilegalnih migracija i upravljanje sigurnosnim rizicima.

Prozvao je i sadašnjeg ministra obrane Marjana Šarca tvrdeći da on svoj resor vodi kao reality show.

Janša tvrdi da se svijet promijenio u posljednjem desetljeću te da su potkopani vrijednosni temelji zapadne civilizacije, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari