NASTAVAK TOPLINSKOG UDARA

Video | Vrućine su vam već dozlogrdile? Evo kada stiže osvježenje s kišom i grmljavinom

Ostatak tjedna će u cijeloj zemlji obilježiti vrućina i sparina, a prekid toplinskog vala očekuje se tek u ponedjeljak kada će biti pljuskova s grmljavinom, lokalno su moguća i jača nevremena

Toplinski val ne popušta, a pod njegovim utjecajem ostajemo sve do kraja tjedna. U zemlji ostaje vruće i sparno – sve do ponedjeljka, javlja Danas.hr.

Sredina tjedna u znaku pretežno sunčanog vremena, rijetko će u unutrašnjosti poslijepodne biti jačeg razvoja oblaka i kakvog kraćeg pljuska, izglednije uz granicu sa Slovenijom i Mađarskom. Na Jadranu nakon bure vjetar s mora, a zatim navečer opet bura. Dnevna temperatura većinom iznad 32 i 37, jedino mjestimice malo niža, ali posvuda će biti vrlo vruće i sparno.

Idućih dana pretežno sunčano, a temperatura ostaje iznad prosjeka. Ostatak tjedna će u cijeloj zemlji obilježiti vrućina i sparina, a prekid toplinskog vala očekuje se tek u ponedjeljak kada će biti pljuskova s grmljavinom, lokalno su moguća i jača nevremena, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari