Za čiju se mamu namještao natječaj? Međusobne teške optužbe zastupnika iz naše županije u Saboru

Tomislav Klarić i Saša Đujic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Na današnjoj saborskoj sjednici prilikom rasprave o radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, zastupnici iz naše županije Saša Đujić i Tomislav Klarić međusobno su se prozivali i optuživali…

Na tvrdnje Saše Đujića (SDP) da je aktualna Vlada stalno pod sumnjom za sukob interesa i na njegovo spominjanje ministarskih afera i nekih lokalnih slučajeva, reagirao je HDZ-ov Tomislav Klarić, pitajući ga je li sukob interesa ako je namješten natječaj za ravnateljicu u Fortici (Centru za rehabilitaciju) u Kraljevici, “osobi koja je majka saborskog zastupnika”? Znate o kome se radi, neću govoriti o imenima, kazao je HDZ-ov zastupnik.

Đujić se branio kako natječaj nije namješten, te da su to podmetanja Klarića i HDZ-a, optužujući Klarića da je kao gradonačelnik Bakra za šefa komunalnog poduzeća zaposlio predsjednika HDZ-a Kostrene, koji je pobjegao s mjesta nesreće u kojoj je razbio službeni auto. “Umjesto da ga, kao stranka, osudite, uhljebili ste ga u svom gradu”, izjavio je Đujić.

Klarić na to nije odgovorio, nego je nastavio optuživati: “Kad već potežete za jezik, u spomenutom slučaju, radilo se o Vašoj mami, koja je namještena na tu poziciju i koju je smijenio župan, nakon intervencije i svega ostalog”.

Predsjedavajući Milijan Brkić (HDZ) upozorio obojicu da se klone međusobnog omalovažavanja i optuživanja.

Sasa Đujic i Zeljko Jovanovic
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views