ZA VOZAČE BESPLATNO! Čak 150 tisuća Uberovih partnera-vozača ulazi u novi program osiguranja

Uber pokrenuo Partner protection program na europskoj razini kojim štiti partnere-vozače u slučaju njihove bolesti, ozljede, porodiljnog dopusta…

Uber je pokrenuo novi program osiguranja Partner protection namijenjen partnerima-vozačima diljem Europe, uključujući i Hrvatsku. Program Partner Protection aktivirat će se 1. lipnja ove godine te će već na samom početku pokriti više od 150 tisuća Uberovih partnera.

Program Partner Protection odnosi se na partnere koji su obrtnici ili su vlasnici tvrtki i koji voze kao Uberovi samostalni partneri odnosno voze „sami za sebe“.

Ovaj je inovativni program osiguranja osmišljen u partnerstvu s jednom od najpouzdanijih osiguravajućih kuća AXA-om te će ga u potpunosti financirati upravo Uber, tako da vozači neće morati ništa platiti.

Program je osmišljen da financijski pomogne Uberovim partnerima u nepredviđenim situacijama i očuva fleksibilnost njihovog posla koja im je iznimno važna. U sklopu Partner protection programa Uber će pružiti cijeli niz osiguravajućih pokrića koja će vrijediti u slučaju bolesti, ozljede ili porodiljnog dopusta partnera-vozača u Hrvatskoj i diljem Europe, bez obzira koriste li u trenutku ozljede aplikaciju ili ne.

Davor Tremac, generalni menadžer Ubera za jugoistočnu Europu je istaknuo:

“Smatramo kako partneri-vozači zaslužuju zaštitu u slučaju da im se dogodi nešto neplanirano u životu ili poslu, bilo da je riječ o bolesti, ozljedi ili porodiljnom dopustu. Vjerujemo kako ovo inovativno osiguranje predstavlja korak naprijed za Uber i naše partnere diljem Europe.”

Partner protection program bit će dostupan u 21 zemlji Europske unije gdje Uber posluje: Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Belgiji, Hrvatskoj, Češkoj, Estoniji, Grčkoj, Irskoj, Italiji, Litvi, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Slovačkoj, Španjolskoj i Švedskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari