KOLAPS ILI NEŠTO DRUGO

ŽALOSNO: ‘Četiri sata tata je čekao s teškom upalom pluća u ledenom šatoru. Ulaze samo preko veze’

Foto: Facebook

Sustav trijaže nije najbolje pripremljen za vremenske uvjete koji su stigli

Zrinka Ljevar svog je oca odvela u utorak na hitni prijem u Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević zbog teške upale pluća.

Trijaža se tamo obavlja u šatoru ispred klinike te je nesretan čovjek, zajedno s ostalima, čekao satima na hladnoći. Čovjek koji je bolestan i koji je došao po pomoć s temperaturom od skoro 40.

Gospođa Ljevar na Facebooku je objavila fotografije svog oca koji je s upalom pluća satima čekao pregled u hladnom šatoru.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

“Nemaš koronu…ma tko te j…
Imaš koronu…goni se…
Nemaš vezu..crkni…
Nema veze što si cijeli svoj život plaćao zdrastvo …
Evo mi nemamo koronu…tata mi ima tešku upalu pluća…Skidali smo temperaturu s 39.5 da bi otišli na hiti prijem u veliki, ledeni šator i tu čekamo vec 4 sata …ulaze samo preko veze…a svi ostali ljudi poluledeni šute u svojoj toj tuzi…

Zaštitar i ja smo napravili frku pa su im podjelili deke…skupila sam sav sitnis i kupila nekoliko čajeva za neku sirotinju… Tko zna od kud su došli…sami sa vrećicom iz komzuma u tankim jaknicama .. Kad malo poludiš pustili su nas s autom u krug da se sjednemo i grijemo i tako ko zna do kad…

Opće nije kolaps i opće veze ne pale…pa vi ako imate koju slobodno mi ustupite ako mi tata preživi do jutra…”

Nemaš koronu…ma tko te j…
Imaš koronu…goni se…
Nemaš vezu..crkni…
Nema veze što si cijeli svoj život plaćao…

Objavljuje Zrinka LjevarUtorak, 1. prosinca 2020.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari