NOĆNI ŽIVOT NE JENJAVA?!

ZARAZA DIVLJA, ALI… U centru Zagreba sinoć koronaparty! ‘Uz sve zabrane i mjere Stožera? Sramotno!’

Idi na originalni članak
Ilustracija: Unsplash

U Zagrebu noćni život ne jenjava iako su jučer bila čak 594 nova slučaja zaraze

Oglas

Dok u Hrvatskoj brojke zaraženih koronavirusom opet divljaju, a broj mrtvih jedan dan ovog tjedna bio je čak 50, u Zagrebu noćni život ne jenjava iako su jučer bila čak 594 nova slučaja, pišu Vijesti.hr.

Nakon što su policija i Civilna zaštita počistili plato kod HNK koji je dugo bio klub na otvorenom i okupljalište stotina mladih, sinoć su se okupili u samom središtu grada, u Varšavskoj ulici.

Više u VIDEOPRILOGU:

Kao brojni gosti ugostiteljskog objekta, bez ikakva razmaka u glas su pjevali stihove Mate Bulića, “Moja Hercegovina”. “Kamen, krš i maslina, vino, ganga, Neretva. Sve to ima zemlja ta, moja Hercegovina” orilo se Varšavskom.

“Tko je dozvolio ovako nešto uz sve zabrane i mjere stožera? Ovo je Zagreb, centar. Sramotno”, javila se čitateljica iz centra gada za 24 sata.

Na fotografijama koje je dobio portal vidi se nagužvana ekipa, naravno bez maski i bez distance.

“Što da kao građani koji se pridržavamo popisanih mjera mislimo i kako da se osjećamo u gradu i državi u kojoj neki mogu sve, a sankcija za takve nema? Osjećaj između bijesa i razočaranja. Nema opravdanja za takvo što”, požalila se čitateljica koja je snimku tog događaja poslala za Dnevnik.hr.

“Kao građanin osjećam se kao idiot, a sve mjere ispadaju farsa i licemjerje. Izlaske i druženja volim i nedostaju mi, no ovaj prizor sa više stotina ljudi zbijenih na jednom mjestu, pjevajući uz glasnu glazbu, zaista je opasan, i nepošten prema ljudima kojima nije dopušteno raditi iz istog razloga. Mislim na glazbenike i održavanje koncerata, na primjer. A o širenju zaraze da i ne govorim”, rekla je te dodala da je kasnije muzika ipak ugašena te da su se okupljeni razišli, prenosi Net.hr.

Exit mobile version