LJETOVANJE IZ PAKLA

Zarazio se salmonelom u hotelu na Malom Lošinju, djeca završila u bolnici; Hotel se ispričao gostima

Idi na originalni članak

Oglas

Iz hotela su se ispričali gostima. Epidemiološka služba prikuplja i obrađuje uzorke, a po dobivanju rezultata bit ćemo na raspolaganju za sve dostupne informacije, poručili su za Danas.hr

Godišnji odmor jedan Zagrepčanin počeo je 30. srpnja na Malom Lošinju u hotelu, a nakon dva dana počeo je odmor iz pakla. U večernjim satima dobio je probavne smetnje, a sin idućega dana težu crijevnu virozu. Nakon njega se i mlađa kćer razboljela. Temperature do 40, učestale stolice i povraćanja.

Za Danas.hr kaže da je bio primoran prekinuti boravak u hotelu u Malom Lošinju i na kraju je završio na Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”. Kaže da mu je sin proveo jedan dana, a kći dva dana na njezi u dnevnoj bolnici na infuzijama. Službeno mu je potvrđena salmonela i E. coli, a mlađoj kćeri salmonela. “Na Klinici Dr. Fran Mihaljević su konstantno dolazile obitelji s malom djecom iz istog hotela. Dijelu ljudi je potvrđena salmonela”, tvrdi naš sugovornik koji je želio ostati anoniman. Navodno među zaraženima ima dosta djece.

Iz Lošinj Hotels&Villas poslali su odgovor na naš upit što se dogodilo i koje se mjere poduzimaju.

“Zdravlje i sigurnost naših gostiju su nam najvažniji i to je neupitan prioritet u našem poslovanju. Imamo informaciju da se nekoliko gostiju koji su boravili u hotelu Vespera suočilo sa zdravstvenim tegobama kojima još uvijek nije poznat uzrok, te im i ovim putem želimo brz i uspješan oporavak. Kao mjeru predostrožnosti poduzimamo dodatne aktivnosti kako bi našim gostima osigurali još veću razinu sigurnosti. Epidemiološka služba prikuplja i obrađuje uzorke, a po dobivanju rezultata bit ćemo na raspolaganju za sve dostupne informacije”, poručili su za Danas.hr.

Exit mobile version