ZASLUŽILI SU! Odlični učenici iz Gorskog kotara uživaju u dječjem kampu u Selcu

Tijekom tjedan dana kampa organizirane su različite aktivnosti, radionice pružanje prve pomoći, prevencija trgovanja ljudima, opasnosti na internetu…

U kampu koji traje od subote 27. kolovoza do petka 2. rujna ove godine sudjeluju učenici iz Ravne Gore, Delnica, Fužina, Brod Moravica, Broda na Kupi i – ove godine po prvi put – Čabra. Ukupno se radi o 23 djece odličnog uspjeha u školi, ali slabijeg imovinskog stanja.

Tijekom tjedan dana kampa koji se već treću godinu održava u Selcu organizirane su različite su radionice. Radionice su: osnove prve pomoći, osnove o Crvenom križu, spašavanje, prevencija trgovanja ljudima, opasnosti na internetu, likovne i razne kreativne radionice. Kupanje je organizirano dva puta dnevno, a svaku večer održava se šetnja do Crikvenice.

Zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica UO za socijalnu politiku i mlade Dragica Marač posjetile su kamp za osnovnoškolce iz Gorskog kotara. Posjeti su prisustvovali i ravnateljica Društva Crvenog križa PGŽ Vesna Čavar, ravnatelj Centra Izvor Nikica Sečen te troje odgajatelja.

Kamp se organizira kroz program UO za socijalnu politiku i mlade Primorsko-goranske županije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views