NA SNAZI METEOALARM

ZASTRAŠUJUĆE! Nad Ilirskom Bistricom, nedaleko Rijeke, razvio se tornado. Bio je iznad kuća!

Screenshot. Montaža: RTL Danas.hr

Meteorolozi su pojasnili da je vjetar u vrtlogu vjerojatni bio i jači. Trenutno nije poznato je li uzrokovao kakve štete, no istaknuli su da su tornada na ovom području jako rijetka

Nevrijeme koje je stiglo u Hrvatsku pogodilo je Sloveniju nešto ranije, javlja RTL-ov Danas.hr. Palo je stablo na Bledu na turistički vlakić, ali nitko nije ozlijeđen. S druge strane, nad Ilirskom Bistricom razvio se tornado.

Kako javlja 24 ur, izmjereni su najjači udari vjetra od 107 km/h, a meteorolozi su pojasnili da je vjetar u vrtlogu vjerojatni bio i jači. Trenutno nije poznato je li uzrokovao kakve štete, no istaknuli su da su tornada na ovom području jako rijetka.

POGLEDAJTE VIDEO: U Sloveniji snimljen tornado. Vjetar je puhao 107 km/h, pojavio se iznad kuća

Što se pak tiče Hrvatske, i dalje su na snaži narančasti meteoalarmi za riječko i zagrebačko područje zbog grmljavinskog nevremena, dok su osječka, gospićka i riječka regija pod žutim upozorenjem zbog lokalno izraženijim pljuskovima praćenim grmljavinom i pojačanim vjetrom.

POGLEDAJTE VIDEO: Nad Ilirskom Bistricom razvio se tornado. Bio je direktno iznad kuća

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari