STRAVA U ZAPREŠIĆU

Zastrašujući prizor s mjesta gdje je pronađena beba: U ovoj kanti za smeće su je ostavili

Foto: RTL

Beba je bila krvava te je imala ozljede glave

U Zaprešiću je u ponedjeljak navečer pronađena beba umotana u deku i bačena u kantu za smeće.

Policija je zaprimila dojavu oko 23.10 sati na području Zaprešića, bebi je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, potvrdili su iz policije u utorak ujutro.

Prema zasad prikupljenim informacijama nije životno ugrožena, kažu iz policije. U tijeku je kriminalistička istraga. Ne zna se tko je majka.

Iz bolnice Sveti Duh kažu da se radi o dječaku. “Dječačić je stabilno, dovezen oko ponoći”, potvrdili su i dodali da je rođen u 38. tjednu trudnoće. U dobrom je fizičkom stanju, bez znakova vanjskih ozljeda, kažu.

Pored mjesta gdje je pronađena beba, kako doznaje RTL je stadion pa su je čuli mladići koji su se vraćali s treninga.

Bebu pronašla dva mladića

Našli smo bebu u kanti za smeće, glasio je u ponedjeljak uvečer uznemirujući poziv hitnim službama, koje su u Zaprešiću pozvala dva mladića, neslužbeno doznaju 24sata. Prema prvim informacijama, prolazili su ulicom kad su čuli dječji plač. Iako najprije nisu bili sigurni otkud dolazi, kad su se približili jednoj kanti za smeće, u njoj su ugledali novorođenče, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari