'ON JE SITNA RIBA'

Zastupnik o uhićenju Riječanina Šegote: ”Spominjao se kao Bandićev nasljednik ali on je mala riba…”

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Zagrebački gradski zastupnik Renato Petek osvrnuo se danas na nova uhićenja povezana s gradskim tvrtkama u Zagrebu u kojima je, među petero ljudi, uhićen i bivši voditelj Gradskih groblja Patrik Šegota. 

“Iako podržava sve akcije USKOK-a i policije ipak se radi o sitnim ribama i onima koji više nisu toliko važni”, kazao je Petek, pišu Vijesti.hr

“Šegota je, nakon što je dao ostavku ili smijenjen i kada je pukla ljubav s Milanom Bandićem, bio je parkiran u Zagrebačkom parkingu, tamo na deponiju automobila. Bio je zbrinut, kao i svi drugi ljudi koji više nisu mogli biti na prvoj liniji i igrati važne uloge u bivšoj Gradskoj upravi”, kazao je Petek.

“Tek se čeka da najveće afere budu otvorene”, rekao je Petek i dodao kako je “sve ovo kikiriki”.

VIDEO DANA:

Spominjao se kao Bandićev nasljednik

“Patrik Šegota je došao iz Rijeke gdje je bio član HDZ-a i čini mi se da je tada bio izbačen iz HDZ-a, no bio je prigrljen u Bandićevu stranku u kojoj je strelovito napredovao, čak se spominjao i kao njegov nasljednik”, kazao je Petek.

“U Gradskim grobljima je dao ostavku i pukla je ljubav s Bandićem koji je rekao da je on u tom trenutku napravio štetu zbog te tri kućice. A čini se da tu postoji puno veća šteta koju je učinio Gradskim grobljima”, rekao je Petek i dodao kako postoji politička odgovornost HDZ-a.

“HDZ je zdušno branio Milana Bandića i sve što se odvijalo, oni su im držali lojtru, dok su ovi radili svoj posao”, rekao je Petek i dodao kako će se vidjeti hoće li neki krak istraga doći i do članova HDZ-a i do onih koji su obnašali dužnosti u Bandićevoj izvršnoj vlasti.

“Znakovito je da se u akciju išlo tek nakon Bandićeve smrti. Očito se ide prema ljudima koji više nemaju funkcije. Tako je to kad HDZ upravlja državom. Ne sjećam se da je ikad itko bio uhićen, a da je u tom trenutku trebao HDZ-u, bilo na državnoj ili gradskoj razini”, kazao je Petek.

“Dok je Bandić trebao HDZ-u u Saboru, skupljao žetončiće i odrađivao prljav posao i održavao većinu, u Zagrebu je radio praktički što je htio”, rekao je Petek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari