OPREZ

Zbog bure u prekidu brodska linija prema Lošinju i Susku; Na Jadranskoj magistrali zabrane u prometu

11.1.2022., Bakarac -Olujna bura puse na sirem rijeckom podrucju. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Državni hidrometeorološki zavod izdao je narančasto upozorenje zbog jake bure na Kvarneru i u Podvelebitskom kanalu

U upozorenju za pomorce stoji da su mjestimični udari bure 35-60 čvorova. More na otvorenom moguće 5.

Zbog vjetra, u prekidu je brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.

Danas, 28. 2. 2022. trajekt na liniji Molat – Zverinac – Sestrunj – Rivanj – Zadar, isplovit će iz luke Molat u 17:30 umjesto u 16:30 sati.

Zbog vjetra, za sve skupine vozila zatvorena je:

  • autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za osobna vozila je državnom cestom DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, a za ostale skupine preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27 i obrnuto).

VIDEO DANA:

Samo za osobna vozila otvorene su državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i Paški most (DC106), izvještava Hrvatski autoklub.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga, državnoj cesti DC99 čvor Križišće-A7-Križišće (DC501) i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari