VALJA BITI OPREZAN

Zbog prisutnosti parazita povlači se svježi oslić: Provjerite jeste li ga kupili

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Iz Konzuma su pozvali kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod

Državni inspektorat Republike Hrvatske izvijestio je u četvrtak da se zbog prisutnosti parazita Anisakis povlači svježi oslić dobavljača Ribarske zadruge Komiže.

Riječ je o osliću pod oznakom parangal, LOT HRVLOG2200023017, s datumom ulova 01.05.2022., brod: 58 KŽ, upotrijebiti do 12.05.2022., zbog utvrđene prisutnosti parazita Anisakis u tom proizvodu. Obavijest se odnosi isključivo na proizvode s navedenim podatcima.

Iz Konzuma su pozvali kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod i vrate ga u najbližu prodavaonicu Konzuma gdje će im biti vraćen novac. 

Proizvod nije u skladu s europskom Uredbom o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane. 

Detaljniji podatci o povlačenju proizvoda mogu se pronaći na službenoj stranici subjekta: https://www.konzum.hr/novosti/opoziv-i-povlacenje-svjezeg-oslica-proizvoda-s-trzista

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views