RAZMIŠLJA SE O TOME

‘Zdravstveni i drugi djelatnici na prvoj crti su zaslužili i više nego što ćemo im moći ponuditi’

Idi na originalni članak
Foto: Riportal.hr

Ministri su potvrdili da zaposlenici na “prvoj crti” trebaju biti nagrađeni, no bili su pomalo neodređeni oko toga kada bi to moglo biti.

Oglas

Na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera Civilne zaštite ministrima Viliju Berošu i Davoru Božinoviću postavljeno je pitanje hoće li zaposleni u zdravstvu i drugim službama koje su najviše angažirane zbog epidemije koronavirusa dobiti stimulacije, obojica su ministara potvrdili da zaposlenici na “prvoj crti” trebaju biti nagrađeni, no bili su pomalo neodređeni oko toga kada bi to moglo biti.

“Neupitno je da svi zdravstveni radnici, i sestre i tehničari koji su na prvoj crti, to zaslužuju i o tome se razmišlja, ali pitanje je samo objektivnih mogućnosti sada. Ono što najmanje možemo napraviti je nekakva financijska satisfakcija, pitanje je naših financijskih mogućnosti, ali da su ti ljudi to zaslužili, jesu. I više od onoga što ćemo im moći ponuditi”, odgovorio je Beroš.

I Božinović je nadodao da se nada da će doći vrijeme kada će se moći svim tim ljudima pa i policajcima adekvatno zahvaliti.

Ovdje pročitajte što je sve rečeno na pressici Nacionalnog stožera.

Exit mobile version