NAPUSTIO DVORANU

Zekanović o ‘Gospodinu Pomilanoviću’: ‘Ili ćemo Plenković i ja u zatvor ili on u ludnicu’

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Smatra da postoji nekoliko mogućnosti kako bi se ovo moglo riješiti – on i Plenković u zatvor, Milanović u ludnicu ili da se predsjednik ispriča

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović napustio je danas dvoranu u Šibeniku u trenutku kada je predsjednik Zoran Milanović trebao započeti svoj govor.

U Šibeniku su sudjelovali na svečanoj sjednici Županijske skupštine Šibensko-kninske županije u prigodi obilježavanja Dana Šibensko-kninske županije, a bivši Suverenist dvoranu je napustio te rekao da će svoj potez pojasniti kasnije.

Nakon što je Milanović održao svoju press konferenciju, stigao je Zekanović te objasnio postupak.

“Ono što vjerujem da je većina građana primijetila, da je Zoran Milanović prvi prema meni, ali i prema predsjedniku Vlade, Andrej Plenkoviću uputio nekoliko iznimno oštrih optužbi koje spadaju u sferu ja bi rekao ludila”, započeo je Zekanović.

Zekanović tvrdi da je Milanović optužio, a i pozvao DORH da se istraži Plenkovića i njega, jer “između sebe imamo nekakve transfere novca, a on čak i zna da se radi o kešu”, rekao je.

“Ja sam više puta pozvao Zlatu Hrvoj-Šipek neka nešto napravi po tom pitanju. Dakle kao što je i mene policija za sadržaj vrećice, trebala je i Zorana Milanovića dovesti na obavijesni razgovor i pitati za informacije koje on ima”, tvrdi zastupnik.

Smatra da postoji nekoliko mogućnosti kako bi se ovo moglo riješiti.

“Prva je da će Andrej Plenković i Hrvoje Zekanović u zatvor jer su imali neovlaštene transfere novca, a druga je mogućnost da Zoran Milanović završi u ludnici jer izmišlja”, smatra Zekanović.

Dodao je i treću mogućnost.

“Mogu biti malo blaži i dati mu ovako malo kršćanski, treću mogućnost: Nek se čovjek ispriča.”

Za kraj je poručio da ne želi ići u restoran i sjediti za stolom sa Zoranom Milanovićem te neka “on slobodno poradi na kubikaži svoje glave u šibenskom restoranu”, te mu dodijelio nadimak:

“Gospodin Pomilovanović je što se mene tiče završio svoj posjet Šibeniku i ja idem kući pohati piletinu.”

Komentirajući izlazak Hrvoja Zekanovića sa svečane sjednice u Šibeniku za vrijeme njegova govora, Milanović je pak rekao da je Zekanović za novac preuzeo ulogu dvorske lude, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari