EKO-PROIZVODI VRHUNSKE KVALITETE

Zelena tranzicija Tiskare Pečarić-Radočaj  sufinancirana je potporom norveškog fonda

Karlovačka tiskara u procesu je provedbe projekta Ozelenjivanje i automatizacija proizvodnog procesa Tiskare Pečarić-Radočaj d.o.o. 

Kupnjom posljednje dostupne tehnologije na tržištu, Tiskara će svojim klijentima ponuditi ekološke proizvode vrhunske kvalitete u kratkim rokovima. 

Vrijednost ulaganja je 700.000 EUR, a Tiskari će se sufinancirati 70 % ulaganja bespovratnom potporom. 

Pozitivni učinci su višestruki kako za lokalnu tako i regionalnu zajednicu.

Naime, novi offset četverobojni stroj je 3 puta učinkovitiji u odnosu na postojeći zbog čega će se značajno smanjiti potrošnja primarnih sirovina po jedinici proizvoda, poput papira i boje, a time i otpad koji nastaje u procesu tiskanja. Isto tako, utjecat će se i na smanjenje potrošnje energije, što će, uz korištenje ekoloških boja, izravno pozitivno utjecati na smanjenje ispuštanja emisija CO2 u atmosferu.

Projekt je financiran sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014 – 2021 (Norway grants), u okviru Programa Business Development and Innovation Croatia.

Tiskara Pečarić-Radočaj je obiteljska firma koja uspješno posluje dugih 30 godina. Danas zapošljava 20 visokoškolovanih grafičara, inženjera, ekonomista, dizajnera i fotografa , a može vam ponuditi niz kvalitetnih proizvoda po principu ključ u ruke: od marketinškog pristupa, vrhunske fotografije, grafičkog oblikovanja i pripreme, do tiska i uveza.

Za poduzeća na području Rijeke i Istre, Tiskara u ponudi ima repertoar raznolikih proizvoda i usluga: grafičku pripremu, kataloge, mape, čestitke i razglednice, diplome, letke, luksuznu ambalažu (kutije i vrećice), časopise, biltene, knjige i udžbenike, umjetničke reprodukcije, razne tiskanice i blokovsku robu, etikete i naljepnice.

Za brzi dogovor i kvalitetan proizvod prilagođen vama javite se na: ivana@tpr-ka.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari