DRAMA NA KORČULI

Žena preminula u sanitetskom vozilu; Sin prijetio medicinskom osoblju i porazbijao opremu!

Idi na originalni članak
Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nevjerojatan incident zbio se prošloga četvrtka u mjestu Čara na Korčuli. Ondje je 47-godišnjak napao medicinsko osoblje koje je vozilom sanitetskog prijevoza prevezlo njegovu majku iz dubrovačke bolnice. No, žena je na putu kući preminula, a njen je sin potom prijetio smrću te porazbijao opremu u vozilu.

Oglas

Obitelj upoznata sa situacijom

“Gospođa iz Čare je bila na umoru, medicinskom osoblju je javljeno da dođu po nju. Trebali su je dovesti u Čaru, kući, ukoliko umre da je obitelji manji trošak, da ne mora obitelj plaćati pogrebna kola. Već je obitelj bila upoznata sa cijelom situacijom. Pozvani su i da je dođu vidjeti još jedanput. Vozač i medicinska sestra su išli po nju, ukrcali su je u Dobrovniku i vozili prema Čari. Na samom ulazu u Čaru, žena je preminula i oni su došli do kuće obitelji, piše Net.hr

Njezin sin, kad je vidio, počeo ih je napadati. Razbio im je auto, vikao je ‘pi*** vam materina, pobit ću vas sada svih’. Krenuo je prema garaži, a onda su neki momci skočili i zaustavili ga. Medicinska sestra je pobjegla, vozač je također bio u strahu. Išli su napravit najbolje za obitelj, a završilo je tako”, ispričao je Dalmaciji Danas čitatelj dobro upućen u zbivanja na otoku.

Neće prijaviti napadača

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su da su zaprimili dojavu zdravstvene djelatnice o napadu te da su poslali dvije patrole na lice mjesta. Potvrdili su i navode o napadima i uništenju sanitetskog vozila, ali i otkrili zbog čega protiv rastrojenog 47-godišnjaka neće podnijeti kaznenu prijavu.

“U odnosu na navedeno, nadležna zdravstvena institucija nije podnosila dalje prijave protiv spomenutog 47-godišnjaka budući se, kako nam je poznato, njegova obitelj ispričala i obvezala podmiriti troškove oštećenja. Iako zdravstveni djelatnici policiji nisu prijavili upućivanje prijetnje od strane spomenutog 47-godišnjaka, javnim smo pogovorom doznali da su prijetnje upućene, poradi čega smo kontaktirali zdravstvene djelatnike i uputili ih o načinu podnošenja kaznene prijave u tom slučaju, međutim do danas takvu prijavu nismo zaprimili”, priopćili su iz policije.

Exit mobile version