DRAMA NA KORČULI

Žena preminula u sanitetskom vozilu; Sin prijetio medicinskom osoblju i porazbijao opremu!

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nevjerojatan incident zbio se prošloga četvrtka u mjestu Čara na Korčuli. Ondje je 47-godišnjak napao medicinsko osoblje koje je vozilom sanitetskog prijevoza prevezlo njegovu majku iz dubrovačke bolnice. No, žena je na putu kući preminula, a njen je sin potom prijetio smrću te porazbijao opremu u vozilu.

Obitelj upoznata sa situacijom

“Gospođa iz Čare je bila na umoru, medicinskom osoblju je javljeno da dođu po nju. Trebali su je dovesti u Čaru, kući, ukoliko umre da je obitelji manji trošak, da ne mora obitelj plaćati pogrebna kola. Već je obitelj bila upoznata sa cijelom situacijom. Pozvani su i da je dođu vidjeti još jedanput. Vozač i medicinska sestra su išli po nju, ukrcali su je u Dobrovniku i vozili prema Čari. Na samom ulazu u Čaru, žena je preminula i oni su došli do kuće obitelji, piše Net.hr

Njezin sin, kad je vidio, počeo ih je napadati. Razbio im je auto, vikao je ‘pi*** vam materina, pobit ću vas sada svih’. Krenuo je prema garaži, a onda su neki momci skočili i zaustavili ga. Medicinska sestra je pobjegla, vozač je također bio u strahu. Išli su napravit najbolje za obitelj, a završilo je tako”, ispričao je Dalmaciji Danas čitatelj dobro upućen u zbivanja na otoku.

Neće prijaviti napadača

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su da su zaprimili dojavu zdravstvene djelatnice o napadu te da su poslali dvije patrole na lice mjesta. Potvrdili su i navode o napadima i uništenju sanitetskog vozila, ali i otkrili zbog čega protiv rastrojenog 47-godišnjaka neće podnijeti kaznenu prijavu.

“U odnosu na navedeno, nadležna zdravstvena institucija nije podnosila dalje prijave protiv spomenutog 47-godišnjaka budući se, kako nam je poznato, njegova obitelj ispričala i obvezala podmiriti troškove oštećenja. Iako zdravstveni djelatnici policiji nisu prijavili upućivanje prijetnje od strane spomenutog 47-godišnjaka, javnim smo pogovorom doznali da su prijetnje upućene, poradi čega smo kontaktirali zdravstvene djelatnike i uputili ih o načinu podnošenja kaznene prijave u tom slučaju, međutim do danas takvu prijavu nismo zaprimili”, priopćili su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari