MISTERIJ U SRBIJI

Zna se tko je vozio Punto u trenutku nestanka Danke. Susjedi: ‘Ovo je drugi put da tu nestaje dijete’

Foto: Facebook

Istraga krenula u drugom smjeru, a navode da bi tri važna traga mogla dovesti do nestale djevojčice

Treći je dan potrage za nestalom dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić. U utorak joj se oko 3:45 sati gubi svaki trag i to nakon što je majka navodno na trenutak skrenula pažnju kako bi drugom djetetu dala vode, piše Danas.hr.

Djevojčica je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste hlače i maslinastozelenu jaknu.

Djevojčica je nestala u mjestu Bansko polje.

9.50

Novinari Kurira razgovarali su s bračnim parom, Radom i Živankom Trajković, žive u blizini mjesta gdje je posljednji put viđena djevojčica. Boje se najgoreg. “Drugi put u okolini Bora nestaje dijete, ali prvi put je bila u pitanju prava otmica. Sad se molimo Bogu da nije to u pitanju, ali tko zna, već je treći dan kako se traga”, rekli su susjedi koji kažu da ne poznaju majku djevojčice Ivanu, ali oca Miloša poznaju.

O njemu imaju reći samo riječi hvale. Za obitelj djevojčice navode da godinama nisu bili, u vikendici – odakle je djevojčica nestala – nitko dugo nije živio, sve je bilo napušteno i nije bilo uvjeta za život. Kurir prenosi da se susjedi iščuđavaju da je netko uopće mogao dovesti djecu u takvo što. “Ivana je s bratom i obitelji odrasla ovdje, kad im je majka umrla, odselili su se svi. U toj kući gdje je Danka nestala, nitko ne živi godinama. Što je nju navelo da taj dan dođe ovdje, tko zna? Godinama je nitko nije vidio, prvi dan dođe i eto što se dogodi. Pritom nije se parkirala sa strane kuće, pored puta, nego iza štale, sad je sve sumnjivo. Dankin nestanak je prijavljen tek nakon sati pol vremena. Kaže da je dijete tražila prvo sama, pa je zvala muža i onda se uključila policija i svi ljudi iz okoline”, izjavila je susjeda, donosi Kurir.

Majka je navodno odbila poligrafsko testiranje te joj je uzet telefon radi vještačenja. Otkriven je i misterij zelenog Punta koji je u vrijeme nestanka djevojčice prošao ulicom velikom brzinom. On je navodno ispitan u policiji i riječ je o susjedu koji živi nedaleko od kuće obitelji nestale djevojčice. Bio je pripit dok je vozio.

Staro:

Nastavlja se potraga za malenom Dankom Ilić koja je nestala u Srbiji. Istraga je krenula u drugom smjeru, a navode da bi tri važna traga mogla dovesti do nestale djevojčice.

Prvi trag mogao bi biti telefon majke Ivane Ilić kojeg je policija uzela i poslala ga na vještačenje, doznaje Blic. Policija je to učinila u sklopu šire istrage o svim kontaktima obitelji nestale Danke Ilić i njihovim odnosima. Podaci s telefona Dankine majke mogli bi upućivati ​​na nove detalje ili osobe važne za slučaj.

Drugi trag bi mogla biti detaljna provjera podataka sa baznih stanica mobilne telefonije na području Banjskog polja, kako bi se utvrdilo kretanje svih osoba koje su se nalazile u blizini mjesta gdje je Danka nestala. Usporedba tih podataka s izjavama svih osoba s kojima je policija razgovarala nakon nestanka djevojčice mogla bi ukazati na moguće nedosljednosti u izjavama i otvoriti nove mogućnosti u istrazi, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari