ZORAN ŠPRAJC NA TWITTERU: ‘Most je presudio – glasat će za smjenu Karamarka!’

Karamarkov opoziv traže zastupnici SDP-a i HSU-ov Silvano Hrelja, koji smatraju da je prvi potpredsjednik Vlade u sukobu interesa

Nakon što je Zoran Šprajc putem Twittera danas objavio kako će Most glasati za opoziv Tomislava Karamarka, informacija se proširila brzinom munje, ali reakcije od Mosta i HDZ-a još uvijek nema.

Podsjetimo, Karamarkov opoziv traže zastupnici SDP-a i HSU-ov Silvano Hrelja, koji smatraju da je prvi potpredsjednik Vlade, zbog poslovne povezanosti tvrtke “Drimia” u vlasništvu njegove supruge Ane s tvrtkom MOL-ova konzultanta Josipa Petrovića, “u okolnostima koje ukazuju na postojanje ozbiljne interesne povezanosti s fizičkim i pravnim osobama čiju su ciljevi i interesi suprotni interesima Hrvatske i hrvatskih građana”.

Drže da je time dovedena u pitanje mogućnost da Karamarko kao prvi potpredsjednik Vlade donosi objektivne i nepristrane odluke u interesu Hrvatske i hrvatskih građana.

šprajc tweet karamarko

O prijedlogu Karamarkova opoziva Sabor mora odlučiti najkasnije do 18. lipnja.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari