RENAULT SVE TRAŽENIJI

Zvijezda je rođena. Na listi čekanja za novi Renault 5 već je 50 tisuća kupaca

Tko kaže da je automobilsko tržište u krizi? Renault 5 bio je jedan od najočekivanijih modela za 2024. kao potpuno električni remake malog francuskog automobila koji se proizvodio od 1972. do 1984. godine

Fabrice Cambolive, izvršni direktor marke Renault, rekao je da novi Renault 5 ima listu čekanja od 50.000 imena, što nije loše za automobil predstavljen prije samo četiri dana, koji će biti dostupan isključivo s električnim pogonom.

Nazvali smo riječki Renault salon ADRIA P.A. na Škurinjama kako bi provjerili kakva je situacija s Renaultom 5 u Hrvatskoj

Evo sto nam je rekao Andrej Poropat, direktor Renault ADRIA P.A. Škurinje :

“Moram priznati da otkako su objavljene fotografije i karakteristike nove “Petice” , svakodnevno dobivamo upite za taj model. Interes je ogroman. Naše kupce lista čekanja o kojoj pišete ne treba zabrinjavati. Iako je Hrvatska relativno malo tržište, vjerujem da je naš uvoznik osigurao dovoljne količine Renaulta 5.

Ono što je također važno spomenuti kupcima koje takvi modeli zanimaju jest da nas uskoro očekuju poticaji za električne automobile i možemo potvrditi da ušteda nikad nije bila veća!

Renault Megane

Tu nažalost još nećemo imati ‘peticu’, ali sve one koji su zainteresirani pozivam da se jave u salon na Škurinjama i pribilježe se za Renault Twingo na kojem je ovaj put ušteda čak 13.000€ odnosno za Renault Megane koji uz poticaje i naš dodatan popust nudi uštedu od nevjerojatnih 19.000€.!”, rekao je Andrej Poropat.

Tko je ikada razmišljao o nabavci jednog od ovih modela ovo je prilika koja se ne propušta.

“Teško da će se ponoviti u budućnosti. Sasvim suprotno listama čekanja kod Renaulta 5, za poticaje u Hrvatskoj naručili smo dovoljno Twinga i Dacia Springa tako da ih možemo isporučiti odmah, a što je mnogim kupcima jako važno.”, dodao je Poropat.

Dacia Spring

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari