Kod Delnica teško stradalo dvoje Nijemca, na Viškovu motociklist

Na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske jučer je zabilježeno osam prometnih nesreća, u kojima su tri osobe teško ozlijeđene.

Na području Delnica, prije tunela Vršek stradalo je dvoje državljana Njemačke, starosti 62 i 59 godina, dok je u prometnoj nesreći na Viškovu stradao 33-godišnjak.

Nesreća na području Delnica dogodila se oko 13,50 sati kada je 62-godišnji Nijemac, upravljajući audijem u smjeru Zagreba, najprije udario u priključno vozilo, zatim i teretno vozilo koje se kretalo u istom smjeru te potom u zaštitnu ogradu uz rub kolnika.

Muškarac (33) oko 16.30 sati, upravljajući motociklom marke Gillera iz smjera Viškova prema Kastvu, prilikom izlaska iz zavoja izgubio kontrolu nad motociklom i prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je udario u ivičnjak te zajedno s motociklom pao na kolnik.

Sve ozlijeđene osobe su prevezene u KBC Rijeka.

Jučer je tijekom dana policija zaiblježila 155 prometnih prekršaja, od kojih najviše zbog vožnje nepropisnom brzinom.

Pod utjecajem alkohola od čak 1,75 promila alkohola u krvi zatečen je 55-godišnji pješak koji je izvan obilježenog pješačkog prijelaza na riječkom Krnjevua prelazio kolnik te udario u osobno vozilo, pri čemu srećom nije ozlijeđen. Pod utjecajam “maligana” bio je i 52-godišnji vozač osobnog vozila zaustavljen u Novom Vinodolskom s 1,9 promila alkohola u krvi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari