SVI NA KORZO! U subotu se pale lampice, Rijeka će zablistati kao nikada do sada!

Izvadak nagrađene fotografije: Helena Oštrić

Božićno-novogodišnja dekoracija ove godine je još dulja i bogatija a lampice su postavljene na još više lokacija

U subotu, 30. studenog 2019. godine, sa početkom u 17.30 sati, na Trgu Ivana Koblera bit će upaljena prva svijeća na adventskom vijencu.

U prigodnom programu sudjelovat će Komorni zbor Schola Cantorum, Antonela Doko te Giorgio i Leonora Surian.

(FOTO) Najčarobniji Advent na Kvarneru ovog vikenda otvara svoja vrata!

Ukrase za adventski vijenac ove godine su izrađivali građani na radionicama u okviru programa Zeleni val Europske prijestolnice kulture. Eko ukrasi u obliku tzv. “crvenog sunca”, izrađeni su od pluta, a po završetku blagdana podijelit će se građanima.

(FOTOGALERIJA) Riječani izrađivali ukrase za adventski vijenac na Koblerovom trgu! Možete se pridružiti i u utorak

Nakon paljenja prve adventske svijeće, oko 18.00 sati, uz prigodni program, bit će upriličeno paljenje blagdanske rasvjete na Korzu nakon čega će uslijediti vatromet.

Po završetku paljenja blagdanske rasvjete na Korzu, uslijedit će, uz prigodni program, paljenje blagdanske dekoracije i na ostalim riječkim ulicama i trgovima.

Prvu svijeću na adventskom vijencu na Trgu Ivana Koblera upalit će riječki nadbiskup, mons. Ivan Devčić a događaju će prisustvovati Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke, Andrej Poropat, predsjednik Gradskog vijeća grada Rijeke i Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari